ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

1. Кои сме ние? 

Клауд Шоп сме администратор на лични данни и се придържаме към принципите на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR) и местното законодателство. Ние се стремим да Ви осигурим максимална прозрачност за това защо са ни нужни Вашите данни и как ги съхраняваме.

Клауд Шоп зачита правото на лична неприкосновеност на всички физически лица. Вие попадате под закрилата на тази Политика за поверителност, когато станете наш клиент. Тя предоставя информация за начина, по който Клауд Шоп обработва Вашите лични данни.

2. Как да се свържете с нас? 

Ако имате въпроси относно тази Политика, искате да упражните някое от Вашите права, или подозирате, че Вашите лични данни може да се обработват в нарушение на закона или Вашите желания, можете да се свържете с нас на следните контакти:

Телефон: 0887 66 80 23

Електронна поща: data.privacy@cloud-bg.com

3. Каква информация събираме за Вас? 

Клауд Шоп обработваме основно лични данни, които Вие като наш клиент ни предоставяте доброволно в хода на бизнес отношенията ни.
Личните данни, които събираме за Вас са: Име, фамилия, телефон, адрес на доставка (ако не се изпраща до офис на Еконт) – при поръчка на артикул;

Без да ни предоставите описаните лични данни, ние няма да можем да изпратим стоките, които сте поръчали от нас.

4. Защо са ни нужни Вашите данни? 

Клауд Шоп обработваме Вашите лични данни единствено за доставки на стоки поръчани през електронния магазин;

В този случай, ние обработваме Вашите личните данни за изпълнение на поръчката, която сте направили, съгласно чл. 6, ал.1 б. b) от Регламент (ЕС) 2016/679.

5. Какво правим със събраните лични данни? 

Клауд Шоп обработва личните Ви данни чрез електронни средства за записване и съхраняване на информация. Всички електронни носители, съдържащи лични данни са защитени със съответните организационни и технически мерки според изискванията за предотвратяване на случайно или умишлено унищожаване, случайна загуба, неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

Вашите лични данни в електронна форма се съхраняват от Клауд Шоп на територията на Република България на сървъри с ограничен достъп, разположени в охраняеми обекти, чиито мерки за сигурност подлежат на текуща проверка. Сървърите са защитени с антивирусен софтуер, firewall и други.

При определени случаи може да възникне задължение да предоставим информация на компетентните държавни органи, с което по закон сме длъжни да се съобразим

Ние не предоставяме Вашата информация на трети лица, за да бъде използвана от тях за маркетингови цели.

6. Колко дълго съхраняваме Вашите лични данни? 

Съхраняваме данните Ви за срока, указан в приложимите нормативни изисквания. Ако няма указан такъв срок, данните Ви ще бъдат унищожени, след изпълнение на целите, за които са били събрани.

7. Какви са Вашите права?

  • Да бъдете информирани във връзка с обработването на личните Ви данни;
  • Да искате достъп до тях;
  • Да искате коригирането им, ако са неточни;
  • Да искате заличаването им;
  • Да искате блокирането им (ограничаване на обработването им);
  • Да искате да прехвърлим личните Ви данни на друго лице;
  • Да възразите срещу обработването на Ваши лични данни;

Ако желаете да упражните някое от Вашите права или имате въпроси относно обработването на Ваши лични данни, моля, свържете се с нас на публикуваните на уеб страницата ни контакти.

Ако считате, че Вашите права във връзка със защитата на лични данни са нарушени, имате право да сезирате компетентния съд, както и Комисията за защита на личните данни.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

Нашият сайт използва бисквитки, които са важни за правилната му работа. Посещавайки shop.cloud-bg.com, Вие приемате използването на бисквити.

Видове бисквитки, които използваме:

Задължителни бисквитки
Тези бисквитки са необходими за правилната работа на уебсайта. Такива бисквитки са тези за включване на кеширане, за работата на онлайн магазина на Woocommerce и др.

Аналитични бисквитки
Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Максималният период, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 60 месеца.

Функционални бисквитки
Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видeо клипове в него, както и да ни изпращате съобщения през контактната форма.

Бисквитки за прецизно таргетиране
Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Google, Tweeter, Linkedin и др.

Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.